If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа не тъй,на мен задното окачване ми е болна тема
Даже ги спирам по улици и магистрали да им давам съвети
Очичките са ми станали като стенд за сходимост.
ти мани и аз съм станал луд по темата а задницата ми е здрава като бетон - хубаво де ама като я погледна оттука изглежда леко разкрачена, приближа се - права е, а малко по-далеч а пак се разкрачи и то защото като я взех гумите и бяха изядени отвътре - хубаво ама аз сега карам с мойте гуми вече три години и не са мръднали... та явно са сменили джантите заедно с гумите като са я продавали с такива от друга кола.
Не си само ти така,понякога ми се струва ,че лявото колело е наклонено,после е добре,веднъж дори си мислех да му пусна един отвес ,а бе луда работа,гумите ми също се износиха отвътре,но след стенд се оказа ,че сходимостта е отворена и затова
Викаш най-добре един кенеф за 3-4 бона и почваш старт от скрапа . Като не пропускаш да ревеш във форума колко чупливи и скъпи за поддръжка са алфите.
Казах само, че при по-редки коли като тази няма пряка връзка между цената и състоянието, тоест нито по-високата цена е гаранция за добро състояние, нито по-ниската цена е гаранция за лошо състояние. Следователно, като не можеш по цената да определиш състоянието, трябва да го определиш с огледи, прегледи, диагностики и т.н. - нормалните неща.
Казах само, че при по-редки коли като тази няма пряка връзка между цената и състоянието, тоест нито по-високата цена е гаранция за добро състояние, нито по-ниската цена е гаранция за лошо състояние. Следователно, като не можеш по цената да определиш състоянието, трябва да го определиш с огледи, прегледи, диагностики и т.н. - нормалните неща.
Това е отделен въпрос, много добре го знаеш .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз сметка си водя, за мойте сметки не се грижи .
Нюансът е, че ако си купиш запазена и читава кола, ще даваш пари за поддръжка на запазена и читава кола, а ако си купиш амортизиран кенеф, ще наливаш пари и ще караш амортизиран кенеф.
Та и в двата случая си с пръст в гъза, ама има един нюанс .
Тука си противоречиш яко. Я разтълкувай запазена и читава и амортизиран А че си с пръст в гъза то е ясно, само внимаай да не го свиваш много, докат е вътре.
мОрееее, ке си земеш Беемве та да видиш ти друго не остана ли присмял се скрапер на скрапер айдее, колите са супер стига ги плюхте че излизате киселяци, ей там по-нагоре някой по снимка диагностицира проблемни втулки на шенкела тука па друг реве амаха кво е тва? а кажете и нещо хубаво де
Модела 166 е хубав това никои не оспорва, ако имам пари ще си купя БМВ щот съм селянин, комплексар и т.н.
Много поздрави от Тити, каза да ти предам.......................
нещо не мога да те разбера, човек, я се изясни повече не познавам никой Тити иначе Бобо Марков съм аз - би следвало да се подразбира или не?
Май си се припознал, батка
нещо не мога да те разбера, човек, я се изясни повече не познавам никой Тити иначе Бобо Марков съм аз - би следвало да се подразбира или не?
Май си се припознал, батка
Гаранция съм се припознал, а Тити е тя
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
[QUOTE=thecleaner;1020324]Тука си противоречиш яко. Я разтълкувай запазена и читава и амортизиран А че си с пръст в гъза то е ясно, само внимаай да не го свиваш много, докат е вътре.
QUOTE]
Запазена и читава значи купена от собственик, поддържана навреме и с хубави части, което да е доказано със съответните документи. Което не значи, разбир се, че точно на следващия собственик няма да се наложи да смени някой скъп чарк, но това си влиза в нормалния риск, който поемаш с покупката на стара кола висок клас.
Амортизиран кенеф няма нужда да обяснявам - не е като да не си обикалял Горубляне .
А пръста по-добре да е свит ако някой те държи провесен през прозореца за него, ако се сещаш за стария виц .
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
...Амортизиран кенеф няма нужда да обяснявам - не е като да не си обикалял Горубляне ...
Стига с тва Горубляне, бе. 4 коли съм купувал, 2 от тях от Горубляне и мога да кажа, че с тези от Горубляне не съм имал кой знае какви проблеми, освен нормалните за годините и за БГ неща.
П.П. Мисля, че тази тема трябваше да помогне на колегата Romeo166 да си купи мечтаната кола, а не да си мерим ... колите.
Нищо не си мерим, човекът иска съвет откъде да си купи кола, аз му давам.
Тука си противоречиш яко. Я разтълкувай запазена и читава и амортизиран А че си с пръст в гъза то е ясно, само внимаай да не го свиваш много, докат е вътре.
Абсолютно съгласен.
Модела 166 е хубав това никои не оспорва, ако имам пари ще си купя БМВ щот съм селянин, комплексар и т.н.
Много поздрави от Тити, каза да ти предам.......................
Comment