Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет при покупка на 166 facelift

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Аааа не тъй,на мен задното окачване ми е болна тема
    Даже ги спирам по улици и магистрали да им давам съвети
    Очичките са ми станали като стенд за сходимост.
    ти мани и аз съм станал луд по темата а задницата ми е здрава като бетон - хубаво де ама като я погледна оттука изглежда леко разкрачена, приближа се - права е, а малко по-далеч а пак се разкрачи и то защото като я взех гумите и бяха изядени отвътре - хубаво ама аз сега карам с мойте гуми вече три години и не са мръднали... та явно са сменили джантите заедно с гумите като са я продавали с такива от друга кола.
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Не си само ти така,понякога ми се струва ,че лявото колело е наклонено,после е добре,веднъж дори си мислех да му пусна един отвес ,а бе луда работа,гумите ми също се износиха отвътре,но след стенд се оказа ,че сходимостта е отворена и затова
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 23:19.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Викаш най-добре един кенеф за 3-4 бона и почваш старт от скрапа . Като не пропускаш да ревеш във форума колко чупливи и скъпи за поддръжка са алфите.
        Казах само, че при по-редки коли като тази няма пряка връзка между цената и състоянието, тоест нито по-високата цена е гаранция за добро състояние, нито по-ниската цена е гаранция за лошо състояние. Следователно, като не можеш по цената да определиш състоянието, трябва да го определиш с огледи, прегледи, диагностики и т.н. - нормалните неща.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
          Казах само, че при по-редки коли като тази няма пряка връзка между цената и състоянието, тоест нито по-високата цена е гаранция за добро състояние, нито по-ниската цена е гаранция за лошо състояние. Следователно, като не можеш по цената да определиш състоянието, трябва да го определиш с огледи, прегледи, диагностики и т.н. - нормалните неща.
          Това е отделен въпрос, много добре го знаеш .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз сметка си водя, за мойте сметки не се грижи .
            Нюансът е, че ако си купиш запазена и читава кола, ще даваш пари за поддръжка на запазена и читава кола, а ако си купиш амортизиран кенеф, ще наливаш пари и ще караш амортизиран кенеф.
            Та и в двата случая си с пръст в гъза, ама има един нюанс .
            Тука си противоречиш яко. Я разтълкувай запазена и читава и амортизиран А че си с пръст в гъза то е ясно, само внимаай да не го свиваш много, докат е вътре.

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
            Абсолютно съгласен.

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            мОрееее, ке си земеш Беемве та да видиш ти друго не остана ли присмял се скрапер на скрапер айдее, колите са супер стига ги плюхте че излизате киселяци, ей там по-нагоре някой по снимка диагностицира проблемни втулки на шенкела тука па друг реве амаха кво е тва? а кажете и нещо хубаво де
            Модела 166 е хубав това никои не оспорва, ако имам пари ще си купя БМВ щот съм селянин, комплексар и т.н.

Много поздрави от Тити, каза да ти предам.......................
            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 17:59.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение

Кой е Тити?
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Кой е Тити?
                А кой е Бобо Марков
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

А кой е Бобо Марков
                  нещо не мога да те разбера, човек, я се изясни повече не познавам никой Тити иначе Бобо Марков съм аз - би следвало да се подразбира или не?
                  Май си се припознал, батка
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

нещо не мога да те разбера, човек, я се изясни повече не познавам никой Тити иначе Бобо Марков съм аз - би следвало да се подразбира или не?
                    Май си се припознал, батка
                    Гаранция съм се припознал, а Тити е тя
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Гаранция съм се припознал, а Тити е тя
                      ами хубаво ок, приятел, няма грижи - поздрави я и нея щом е "тя"
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

[QUOTE=thecleaner;1020324]Тука си противоречиш яко. Я разтълкувай запазена и читава и амортизиран А че си с пръст в гъза то е ясно, само внимаай да не го свиваш много, докат е вътре.

QUOTE]

Запазена и читава значи купена от собственик, поддържана навреме и с хубави части, което да е доказано със съответните документи. Което не значи, разбир се, че точно на следващия собственик няма да се наложи да смени някой скъп чарк, но това си влиза в нормалния риск, който поемаш с покупката на стара кола висок клас.
                        Амортизиран кенеф няма нужда да обяснявам - не е като да не си обикалял Горубляне .
                        А пръста по-добре да е свит ако някой те държи провесен през прозореца за него, ако се сещаш за стария виц .
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

...Амортизиран кенеф няма нужда да обяснявам - не е като да не си обикалял Горубляне ...
                          Стига с тва Горубляне, бе. 4 коли съм купувал, 2 от тях от Горубляне и мога да кажа, че с тези от Горубляне не съм имал кой знае какви проблеми, освен нормалните за годините и за БГ неща.

П.П. Мисля, че тази тема трябваше да помогне на колегата Romeo166 да си купи мечтаната кола, а не да си мерим ... колите.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Нищо не си мерим, човекът иска съвет откъде да си купи кола, аз му давам.

Comment

Нищо не си мерим, човекът иска съвет откъде да си купи кола, аз му давам.
                              И другите правим същото, но няма нужда да си оспорваме мненията - нека оставим човекът сам да си прецени кое мнение му е полезно.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Тука си противоречиш яко. Я разтълкувай запазена и читава и амортизиран А че си с пръст в гъза то е ясно, само внимаай да не го свиваш много, докат е вътре.

Абсолютно съгласен.

Модела 166 е хубав това никои не оспорва, ако имам пари ще си купя БМВ щот съм селянин, комплексар и т.н.

Я виж ти къде ме споменават...

Comment

Working...
                                X